Proud Sewist : Pola Kurung Side Peplum / Side peplum pattern

Thursday, August 10, 2017

Pola Kurung Side Peplum / Side peplum pattern


Hai 
Assalamualaikum 




Hasil Baju Yang dah siap 
baju ni kita letak peplum di tepi sebab tu nama nya side peplum

Untuk dapatkan radius kita tengok chart di bawah, ukur lilit kawasan yang kita nak letak peplum tuh 





====================
Tempahan Menjahit Online
====================
๐Ÿ’™ Tempahan baju wanita & kanak-kanak SAHAJA
๐Ÿ’› Tempahan baju tunang & akad nikah
๐Ÿ’œ Tempahan Raya Haji (Open)
๐Ÿ’š Harga upah bergantung pada design baju
๐Ÿ’™ Tunjuk design dahulu & tanya berapa meter fabrik diperlukan
๐Ÿ’œ Tempahan baju berpesak TIDAK diterima
๐Ÿ’› Ukuran Badan? Pilih standard size chart XS - 8XL dari saya ATAU pos baju kurung moden yg selesa dipakai

Klik link ๐Ÿ‘† untuk terus direct whatsapp saya tanpa perlu save number! Senang kan? ๐Ÿ˜


2 comments:

  1. Thanks for sharing. Tertarik untuk mempelajari bagaimana cara membuat baju wanita model terbaru tanpa harus mengikuti kursus jahit?. Anda bisa memanfaatkan pola baju wanita siap pakai dari Fitinline.

    ReplyDelete
  2. I love peplum. Do you think you can show how you cut and sew this in youtube?

    ReplyDelete